Despre noi

Pentru a reuși toți urmăm MISIUNEA NOASTRA:

Pentru a atinge acest țel, trebuie să fim percepuți pe piață ca fiind un partener care oferă soluții after sales de calitate, adaptate nevoilor și potențialului fiecărui client. Astfel clienții noștri vor reuși să aibe în utilizare cele mai puțin costisitoare utilaje dacă acestea se vor afla sub îngrijirea noastră. Succesul va veni ca urmare a dorinței angajaților și dorinței lor de a performa și de a rezolva toate problemele clienților noștri. În acest fel, obținem plus valoare și se facilitează dezvoltarea continuă atât a firmei cât și a fiecărui angajat.

Pentru a avea succes cu toții acționăm conform VALORILOR ȘI ATITUDINILOR noastre care sunt comune:

VALORILE NOASTRE

Ne asumăm responsabilitatea față de clienți, angajați, comunitate și mediul înconjurător, prețuind aceste valori:

ÎNCREDERE

Suntem transparenți în ceea ce facem și îi tratam pe ceilalți așa cum am vrea și noi să fim tratați.

Acționăm deschis, ne asumăm responsabilitatea pentru toate serviciile pe care le oferim clienților noștri și felul în care le implementăm.

CORECTITUDINE

Cât muncim atât facturăm.

Acționăm conform principiilor etice, ne supunem legilor, suntem cinstiți unul cu altul și cu clienții noștri.

COMPETENȚĂ

Sunteți bineveniți la noi pentru că știm ce avem de făcut.

Suntem profesioniști și ne perfection
am cunoștințele, metodele și procesele odată cu tehnologia. Orice progres tehnologic va fi identificat în gama produselor oferite spre vânzare și a serviciilor furnizate.

BOGĂȚIE

Suntem oameni bogați…..și bogăția noastră nu constă doar în bani.

Ea se bazează pe ce avem în interior și pe ce transmitem celor din jur, cu care interacționăm. Impactul pozitiv pe care reușim să-l lăsăm în urmă va defini Bogăția noastră.

PROMTITUDINE

În maximum 48 h suntem la tine.

Reacționăm rapid și eficient la cererile clienților noștri, economisindu-le astfel timp și bani. Clienții noștri au prioritate

ATITUDINI

Clienții noștri vor reuși să aibă în utilizare cele mai puțin costisitoare utilaje, dacă acestea se vor afla în îngrijirea noastră.

Servicii profesionale și de Calitate

Suntem o companie nouă care află într-un continuu proces de dezvoltare, asigurând pachete integrale de servicii de comercializare pentru toate utilajele din catalogul nostru. 

Noi credem că totul are valoare, de aceea obiectivul nostru este de a comercializa și oferi servicii performanțela cele mai înalte standarde de calitate pentru utilaje în domeniul construcțiilor, agricultură și industrie.

Certificarile Noastre

Despre Lukton. Servicii profesionale si de calitate

Despre Lukton. Servicii profesionale si de calitate. Asiguram pachete integrale de servicii de comercializare pentru toate utilajele. din catalogul nostru. Lukton – o gama larga de utilaje constructii, utilaje demolari si utilaje agricole de inalta calitate la preturi accesibile, de la brand-uri de top, precum excavatoare, miniexcavatoare, midiexcavatoare, buldoexcavatoare, minibuldoexcavatoare, minibuldozere, incarcatoare, miniincarcatoare, tractoare, minitractoare, incarcatoare telescopice, combine, bobcat, stivuitoare, cilindri compactori, atasamente utilaje. Vezi catalog de utilaje! Recomandarea noastra: Buldoexcavator Articulat LK300F. Pentru CONSULTANTA GRATUITA contacteaza-ne la numerele de telefon / WhatsApp: 0790600668 / 0762106641.