SERVICE PIESE

Serviciile noastre de Revizii și Reparații la cerere sunt destinate tuturor proprietarilor de utilaje din România. Personalul tehnic de la LUKTON în colaborare cu EVERUN ROMANIA va realiza intervențiile din întreaga țară. Toate intervențiile sunt realizate de mecanici și tehnicieni care au o vastă experiență în domeniu și mijloacele necesare pentru îndeplinirea oricărei misiuni.

Dorim că succesul dumneavoastră să fie garantat, iar pentru a facilita acest lucru, vă oferim două Servicii la Cerere pentru a vă menține utilajele în parametri optimi de funcționare.

Revizii

Reparații 

Diagnoza

 

Ulei de motor
Ulei hidraulic
Ulei reductoare
Ulei transmisie

Filtru de ulei – motor
Filtre de aer
Filtre de combustibil
Filtre hidraulic

Putem diagnostica și executam lucrări mecanice pentru diverse branduri de utilaje și pentru o multitudine de probleme întâlnite la aceste echipamente. Câteva dintre activitățile întreprinse în cadrul reparațiilor sunt: înlocuirea bucșelor sau bolțurilor, înlocuirea elementelor de direcție sau remedierea scurgerilor de ulei.

După un anumit număr de ore de funcționare, de obicei, utilajele grele încep să arate semne ale unor defecțiuni. În aceste situații dificile, noi vă stăm la dispoziție cu o echipă întreagă de specialiști pregătiți să vă ajute cu servicii de reparații pentru utilajele defecte pe care le dețineți.

CONTACTEAZĂ-NE​

Ai întrebări? Vrei o oferta de prețContactează-ne folosind una din metodele de mai jos

Adresă de Email​

luktonprest@gmail.com

Telefon

0790 600 668

Telefon

0762 106 641

Adresă​

DN2A Ovidiu, Ovidiu, Romania

Social Media