Achizitie utilaje cu proiectul START UP Nation

Dezvolatarea proiectelor trebuie să fie o prioritate pentru orice antreprenor. Oportunitățile de finanțare sunt din ce în ce mai multe. Antreprenorii pot să profite și să accese fonduri pentru viitoarele lor proiecte.

Utilaje sunt destul de costisitoare pentru o companie mica, de aceea orice proiect care poate ajuta compania să facă o nouă investiție este binevenită. În acest articol vom discuta despre ce este programul Start UP Națion, condițiile impuse de acesta și cu ce vă poate ajuta LUKTON  în acest proiect.
Cu toate acestea, este important de subliniat că nu ne ocupăm exclusiv de acest tip de proiect. În schimb, suntem deschiși și primim cu bucurie persoanele care vin prin intermediul acestui proiect și sunt interesate să facă parte din echipa noastră.

Ce este proiectul START UP NATION?

Pe scurt, Start UP Nation este un program prin care statul român oferă ajutor financiar IMM-urilor ( întreprinderilor mici și mijloci) de până la 200.000 lei, valoarea maximă a proiectului de investiții fiind de 335 000 lei (această sumă reprezentând valoarea maximă a proiectului incluzând investițiile proprii).

Cod CAEN 4312 Lucrari de pregatire a terenului proiect start up nation

Aceasta clasa include:

  • Curatarea amplasamentelor
  • Lucrari de mutare a pamantului: excavatii, umplere, nivelarea si împrejmuirea amplasamentelor, saparea santurilor, eliminarea pietrelor, dinamitari etc.
  • Pregatirea santierelor pentru exploatari miniere
  • Indepartarea surplusului de pamant si alte lucrari de dezvoltare si pregatire a santierelor miniere, cu exceptia amplasamentelor în al caror subsol se afla zacaminte de petrol si de gaze naturale

Aceasta clasa include de asemenea:

  • Executarea drenurilor (scurgerilor) pentru amplasamentul cladirilor
  • Executarea canalelor de scurgere pentru terenuri agricole si forestiere.

 Condițiile generale pentru participare la program:

  • Societatea comercială trebuie să aibe cel puțin 1 an calendaristic și au codul CAEN pentru care solicită finanțare autorizat;
  • Societatea comercială nu înregistrează debite la bugetul de stat, respectiv la bugetele locale;
  • Compania nu se află în stare de dizolvare, reorganizare juridică, lichidare, executare silită, faliment sau suspendare temporară a activității;
  • Ajutorul financiar este de 100%, dar nu mai mult de 200.000 Lei.

Achizitie utilaje cu proiectul START UP Nation

Achizitie utilaje constructii cu proiectul START UP Nation / cu fonduri europene nerambursabile. Te ajutam sa-ti pornesti afacerea. Lukton – o gama larga de utilaje constructii, utilaje demolari si utilaje agricole de inalta calitate la preturi accesibile, de la brand-uri de top, precum excavatoare, miniexcavatoare, midiexcavatoare, buldoexcavatoare, minibuldoexcavatoare, minibuldozere, incarcatoare, miniincarcatoare, tractoare, minitractoare, incarcatoare telescopice, combine, bobcat, stivuitoare, cilindri compactori, atasamente utilaje. Catalog utilaje constructii! Super oferta noastra de astazi – utilaj constructii: Buldoexcavator LK388 . Pentru CONSULTANTA GRATUITA contacteaza-ne la numerele de telefon / WhatsApp: 0790600668 / 0762106641.