Achizitie utilaje cu proiectul START UP Nation

Dezvolatarea proiectelor trebuie să fie o prioritate pentru orice antreprenor. Oportunitățile de finanțare sunt din ce în ce mai multe. Antreprenorii pot să profite și să accese fonduri pentru viitoarele lor proiecte.

Utilaje sunt destul de costisitoare pentru o companie mica, de aceea orice proiect care poate ajuta compania să facă o nouă investiție este binevenită. În acest articol vom discuta despre ce este programul Start UP Națion, condițiile impuse de acesta și cu ce vă poate ajuta LUKTON  în acest proiect.

Ce este proiectul START UP NATION?

Pe scurt, Start UP Nation este un program prin care statul român oferă ajutor financiar IMM-urilor ( întreprinderilor mici și mijloci) de până la 200.000 lei, valoarea maximă a proiectului de investiții fiind de 335 000 lei (această sumă reprezentând valoarea maximă a proiectului incluzând investițiile proprii).

Cod CAEN 4312 Lucrari de pregatire a terenului proiect start up nation

Aceasta clasa include:

Aceasta clasa include de asemenea: 

 Condițiile generale pentru participare la program:Achizitie utilaje cu proiectul START UP Nation

Achizitie utilaje constructii cu proiectul START UP Nation / cu fonduri europene nerambursabile. Te ajutam sa-ti pornesti afacerea. Lukton – o gama larga de utilaje constructii, utilaje demolari si utilaje agricole de inalta calitate la preturi accesibile, de la brand-uri de top, precum excavatoare, miniexcavatoare, midiexcavatoare, buldoexcavatoare, minibuldoexcavatoare, minibuldozere, incarcatoare, miniincarcatoare, tractoare, minitractoare, incarcatoare telescopice, combine, bobcat, stivuitoare, cilindri compactori, atasamente utilaje. Catalog utilaje constructii! Super oferta noastra de astazi – utilaj constructii: Buldoexcavator LK388 . Pentru CONSULTANTA GRATUITA contacteaza-ne la numerele de telefon / WhatsApp: 0790600668 / 0762106641.